Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
(Αγωνιστικό Μέτωπο ΣΕΥΤΠΕ, ΕΣΑΚ-ΑΤΕ, Αγωνιστικό Μέτωπο ΣΕΤΠ, ΕΣΑΚ ΜΑΚ-ΘΡΑ)


ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το Αγωνιστικό Μέτωπο Πειραιώς (ΕΣΑΚ-ΑΤΕ, ΑΓΜΕΤ πρώην Κύπρου, ΑΓΜΕΤ ΣΕΤΠ, ΕΣΑΚ ΜΑΚ-ΘΡΑ) αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της ενοποίησης των σωματείων του χώρου. Η διάσπαση των εργαζόμενων ωφελεί μόνο την εργοδοσία και μια χούφτα βολεμένων συνδικαλιστών. Αυτό που αποφεύγουν συγκεκριμένες πλειοψηφίες «όπως ο διάολος το λιβάνι», δηλαδή να υπάρχει ένα σωματείο στον Όμιλο Πειραιώς, μπορούμε να το επιβάλλουμε εμείς, οι εργαζόμενοι.
Σας καλούμε, ανεξάρτητα από το σωματείο στο οποίο ανήκετε, να διακινήσετε το κείμενο που ακολουθεί στο χώρο δουλειά σας, ώστε να το υπογράψουν όλοι οι συνάδελφοι και να το στείλετε είτε με mailστα ονόματα των συναδέλφων του Αγωνιστικού Μετώπου που βρίσκονται από  κάτω ή στο φαξ 2103605968.



Βασίλης Βαλαβάνης (ΣΕΤΠ)  ValavanisV@piraeusbank.gr
ΉβαΚαρυώτη (ΣΕΤΑΠ) KaryotiE@piraesbank.gr
Μιχάλης Κονόρτος (ΣΕΤΠ) KonortosM@piraeusbank.gr
Απόστολος Μαντούδης (ΣΕΥΤΠΕ) MantoudisA@piraeusbank.gr
Χαρά Ναβροζίδου (ΣΕΤΑΠ) NavrozidouC@piraeusbank.gr
Κάλλη Πατούνα (ΣΕΤΑΠ) PatounaK@piraeusbank.gr
ΔημήτρηςΤζιώκας (ΣΕΥΤΠΕ) TziokasD@piraeusbank.gr


ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ενόψει της σύγκλησης Γενικών Συνελεύσεων όλων των σωματείων της Τράπεζας Πειραιώς το αμέσως επόμενο διάστημα, εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο ζητάμε από τα Διοικητικά Συμβούλια να μπει ως θέμα, σε κάθε συνέλευση, η ενοποίηση των σωματείων και να ληφθεί σχετική απόφαση. Η διάσπαση των εργαζομένων ευνοεί μόνο την εργοδοσία και υπονομεύει τα δικαιώματά μας.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ