Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ..........

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΥΤΠΕ
 
Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,
σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου μας με το νέο Πρόεδρο του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, κο. Χαντζηνικολάου.
Με την ευγένεια και την προσήνεια που τον χαρακτηρίζει, αποπνέοντας πραγματικά το κύρος ενός πολύπειρου και καταξιωμένου στελέχους στο διεθνή χρηματοπιστωτικό τομέα, αποδέχθηκε με πολύ χαρά την πρόσκληση για συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό της Τράπεζας, ως έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την πρόοδο και την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΤΠ
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, είναι ο μεγαλύτερος και ο αντιπροσωπευτικότερος Σύλλογος των εργαζομένων στην Τράπεζα, εκπροσωπώντας όχι μόνο τα 5.000 και πλέον μέλη του αλλά και όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα.
Ø Είναι ο Σύλλογος που συνδιαμόρφωσε και γνωρίζει την ιστορία της Τράπεζας Πειραιώς από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.
Ø Είναι ο Σύλλογος που γνωρίζει ότι η Τράπεζα Πειραιώς ως ενιαίο σύνολο, μαζί με τις Τράπεζες που συγχωνεύτηκαν  χωρίς διαχωρισμούς Διοίκησης, Στελεχών, Υπηρεσιών και Εργαζομένων έγινε η μεγαλύτερη Τράπεζα της χώρας, με αρχές και αξίες, διαφάνειας, τόλμης, κοινωνικής ευθύνης, καινοτομίας και αποτελεσματικότητας.
Ø Είναι ο Σύλλογος που γνωρίζει ότι η Τράπεζα Πειραιώς, δεν είναι ούτε το «Νταχάου» ούτε το «Γκουαντάναμο» που θέλουν να εμφανίσουν για λόγους σκοπιμοτήτων οι εντολοδόχοι –συνδικαλιστές σκοτεινών κύκλων και συμφερόντων.
 
 
ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ !!!!
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!