Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - 27.01.2014

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ;;…..ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ;;;……
Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε ότι ούτε ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΥΤΚΕ (πλην των 2 εκλεγμένων  με το Αγωνιστικό Μέτωπο σε Δ.Σ. και ΟΤΟΕ - προφανώς) δε δήλωσε, δε ζήτησε την αυτόνοητη αποζημίωση για την υπερωριακή απασχόληση…….Όχι ότι δεν εργάστηκαν βέβαια υπερωριακά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη μετάπτωση συστημάτων, ακόμη και το «σεμιναριακό» Σάββατο, όπως και εκατοντάδες συνάδελφοι μας άλλωστε. Μένει άναυδος κανείς όταν αυτή η πλειοψηφία, του ενιαίου ψηφοδελτίου, καλεί τους συναδέλφους να κάνουν αυτό που δεν κάνουν οι ίδιοι. Δηλαδή, για άλλη μια φορά επιδιώκουν και να γίνει το θέλημα της εργοδοσίας και «να βγουν λάδι» από πάνω, ότι δηλαδή υπερασπίστηκαν (ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ;;) το νόμιμο, συμβατικό ωράριο!
Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά, το προεδρείο του Δ.Σ. αρνείται να ενημερώσει τους εκλεγμένους συναδέλφους του Δ.Σ. για το ποιοι και πόσοι, παρ’ όλα αυτά, ζήτησαν την αποζημίωση, αρνείται να συγκαλέσει μια στοιχειώδη συνεδρίαση του Δ.Σ. για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι. Μια χούφτα άνθρωποι αυτοαποκαλούνται Σύλλογος….Βούτυρο στο ψωμί της Διοίκησης, δηλαδή. Αυτό το φιάσκο είναι η κατάληξη των τυμπανοκρουσιών και βαρύγδουπων ανακοινώσεων, των συζητήσεων «κορυφής» στη Βουλή, χωρίς καμία επιδίωξη έστω και μίας συλλογικής διαδικασίας (Συνέλευσης ή σύσκεψης ή συγκέντρωσης, εντός ή εκτός χώρου εργασίας). Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν….
Επιμένουμε στο παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Ελάτε σε επαφή με το Αγωνιστικό Μέτωπο (τηλ. επικοινωνίας: Αθήνα εσ. 80620, κιν. 6974046073 – Θεσ/νίκη εσ. 33202, κιν. 6973649588), www.ametkyprou.blogspot.gr. Λέμε φτάνει πια! Λέμε ναι στα δικαιώματά μας, στη ζωή μας.