Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7564444&publDate=8/8/2013

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ «902»
Συνεχίζουμε τον αγώνα, θα καλύψουμε το κενό
Εργαζόμενοι στον «902» δίνουν τη δική τους απάντηση σε όσους παριστάνουν τους «φίλους» τους και στο όνομά τους επιχειρούν να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ. Τα σχόλιά τους αναρτώνται στο portal του 902 και αποσπάσματά τους αναδημοσιεύει ο «Ριζοσπάστης».
-- Η Κατερίνα Αρνοκούρου, δημοσιογράφος του «902», γράφει: «Ορισμένοι που τώρα το παίζουν έκπληκτοι και οργισμένοι για τον "902" είναι οι ίδιοι που όλα αυτά τα χρόνια "έσκιζαν τα ρούχα τους" για το μη ποιοτικό πρόγραμμα του σταθμού, για τα telemarketing, για τον "στενά κομματικό σταθμό". Είναι αυτοί που τους ενοχλούσε η φωνή και η εικόνα του "902" (...) Είναι αυτοί που φοβούνται και τρέμουν στην ιδέα ότι ο λαός κάποτε θα σηκώσει κεφάλι και θα διεκδικήσει καλύτερες μέρες για τον ίδιο. Θα διεκδικήσει τον πλούτο που παράγει, θα διεκδικήσει τη δικιά του εξουσία. Και το ΚΚΕ θα είναι μπροστάρης σε αυτή την πάλη. Γι' αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε. Δεν τους κάνουμε τη χάρη!».
-- Η Γιούλη Ασημακοπούλου, δημοσιογράφος του «902» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κροκοδείλια δάκρυα βλέπουμε τις τελευταίες μέρες για την πώληση του "902", η οποία αξιοποιείται από διάφορες πλευρές για το χτύπημα του ΚΚΕ. Επανέρχονται γνωστά επιχειρήματα όπως ότι "το ΚΚΕ τα ίδια με τους άλλους κάνει" (...) Το ΚΚΕ δεν κάνει τα ίδια έτσι κι αλλιώς και επιπλέον δεν τα κάνει κατ' επιλογήν. Προχώρησε σε αυτή την απόφαση, ακριβώς γιατί δε μπορούσε να κάνει αλλιώς (...) και είχε το θάρρος να το δηλώσει εξαρχής αλλά και να το παλέψει τα τέσσερα χρόνια της κρίσης αναζητώντας μία εναλλακτική λύση (...) Ο σταθμός του "902" ήταν πάντα του ΚΚΕ και λειτουργούσε μέσα από τη συνεχή χρηματοδότηση του ΚΚΕ, την ακούραστη δουλειά των εργαζομένων, την αυταπάρνηση των μελών, των οπαδών και τη στήριξη του λαού και των εργαζομένων, που για αυτό είχαν και την πρώτη θέση στο πρόγραμμα του σταθμού».
-- Η Μαριλένα Φράγκου, εργαζόμενη στον «902» τονίζει: «Για τα λίγα, σε σχέση με άλλους συντρόφους, χρόνια που υπηρέτησα το Κόμμα από τη χρέωση αυτή νιώθω εξαιρετικά υπερήφανη (...) που έβαλα ένα τόσο δα λιθαράκι στην ανάδειξη των προβλημάτων της εργατικής τάξης (...) Αυτές τις μέρες που ξέσπασε ακόμη ένας άθλιος πόλεμος σε βάρος του Κόμματός μας, με αφορμή την πώληση του "902", δίπλα στην περηφάνια ήρθε να σταθεί και το πείσμα. Το πείσμα να συνεχίσω με ακόμη περισσότερες δυνάμεις τη μάχη που δίνει κάθε μέλος του Κόμματός μας (...) Οσο όμως είμαι υπερήφανη και πεισμωμένη, άλλο τόσο είμαι κι εξοργισμένη. Για όλους αυτούς που δήθεν "κόπτονται" για τον "902" και τους εργαζόμενούς του (...) Πού είναι αυτοί όταν οι εργάτες απεργούν, όταν διεκδικούν, όταν βγαίνουν στο δρόμο και απαιτούν τα δικαιώματά τους; (...) Σας το επιστρέφουμε το ενδιαφέρον σας, δε θα πάρουμε. Είναι υποκριτικό (...) Αυτό που σας νοιάζει είναι να χτυπήσετε το Κόμμα μας. Σας το λέμε ξεκάθαρα λοιπόν: Δε θα σας περάσει!».